Συμμετοχή του σχολείου μας στον 2ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΓΛΩΣΣΑΣ

Λίγες ημέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (9 Φεβρουαρίου) οι μαθητές μας απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη και τον σεβασμό τους προς τον ανεκτίμητο θησαυρό της γλώσσας μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές μας Κανδύλη Θέκλα (Γ΄ Τάξη) και Κανδύλη Κωνσταντίνο (Α’ Τάξη)  για την πρόκρισή τους στην πεντάδα της Γ’ Φάσης του 2ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας-Γλώσσας,  ο οποίος έλαβε χώρα την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Διευθυντής, κ. Μ. Γεωργιάδης (ΠΕ01), η υπεύθυνη για την προετοιμασία των υποψηφίων κ. Αικ. Αμπατζή (ΠΕ02) και ο Σύλλογος των Διδασκόντων αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τόσο τους 2 προκριθέντες όσο και τους υπόλοιπους μαθητές του Σχολείου μας που έλαβαν μέρος στη γραπτή δοκιμασία κατά την Α’ (προκριματική) και Β’ Φάση του διαγωνισμού. Ειδικότερα, πρόκειται για τους μαθητές: Γεωργιάδη Μαρία (Α’), Αναστασοπούλου Σταυρούλα (Α’), Γιάνναρη Αλίκη (Α’), Δακτυλίδη Μαρία-Νεφέλη (Β’), Αρβανιτάκη Αριστείδη (Β’), Γκιόκα Βασιλίκα (Β’), Μαλανδρένη Στυλιανό (Β’), Δημητροπούλου Μαρία-Τσαμπίκα (Γ’), Αργύρη-Σπούρη Αικατερίνη (Γ).

Το Σχολείο μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμβάλλει στην προαγωγή της γλωσσικής παιδείας και στην καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μελών της μαθητικής κοινότητας.  Ελπίζουμε πως η φετινή διάκριση των μαθητών μας θα αποτελέσει κίνητρο συμμετοχής και για τις ερχόμενες γενιές μαθητών.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-korinth.kor.sch.gr/?p=4977