Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Κορίνθου από το Τμήμα Ένταξης

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διοργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου). Οι καθηγήτριες του τμήματος ένταξης κυρία Νικολέττα Ρουσιά και κυρία Ευδοξία Ζώτου πραγματοποίησαν την επίσκεψη με 6 μαθητές από το τμήμα οι οποίοι προς τιμήν τους συμμετείχαν με πολύ προθυμία.
Η διευθύντρια κ. Τσάκωνα Παναγιώτα μας υποδέχτηκε με χαρά. ́Επειτα η κ. Στρόφιλλα Γεωργία γυμνάστρια του σχολείου μας ξενάγησε στο χώρο,ένα χώρο που έχει φτιαχτεί με μεράκι και τους αξίζουν συγχαρητήρια!Η δράση περιελάμβανε τη συμμετοχή των μαθητών μας στο παραολυμπιακό αγώνισμα Μπότσια. Ένα άθλημα που εντυπωσίασε τους μαθητές μας σε συνεργασία με τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού.Τα συναισθήματα ήταν πολύ ζεστά και αλληλέγγυα και από τις δύο πλευρές και όλο αυτό επισφραγίστηκε από τον κ. Καραπανάγο Βασίλη (ΕΕΠ) με την κιθάρα του και ένα πολύ όμορφο τραγούδι του …. Ουμπάμπα ούμπα, βάζοντάς σε κύκλο τους μαθητές μας και τους μαθητές του ειδικού δημοτικού καθώς και τους καθηγητές.
Η επίσκεψη έκλεισε πολύ ωραία ανταλλάσσοντας δώρα και ευχές και ανανεώθηκε το ραντεβού μας σε επόμενες δράσεις έκπληξη για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε !!!!!!!!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-korinth.kor.sch.gr/?p=6052