Τιμητική διάκριση για το σχολείο μας

Παράσημο του Αγίου Αποστόλου Παύλου

Την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, το παράσημο του Αγίου Αποστόλου Παύλου, επεφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κορίνθου με αφορμή την πρόσφατη διάκρισή  τους  (Α’ Βραβείο) στον «Γ’ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: ‘’Προσωπικότητες της μετεπαναστατικής περιόδου του 1821’’», τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η ταινία μικρού μήκους των μαθητών υπό τον τίτλο: «Τον σταυρό σας και ρίξτε τους γάντζους ( Κ. Κανάρης)» φώτισε σημαντικές πτυχές της ζωής του πυρπολητή και πολιτικού άνδρα Κωνσταντίνου Κανάρη.

Την 29η Ιουνίου, ημέρα της μνήμης των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, μετά το πέρας της Πανηγυρικής Τρισαρχιερατικής Θ. Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου, ο εκ προσώπου της Ιεράς Συνόδου παριστάμενος Σεβασμιώτατος άγιος Ζακύνθου, ενεχείρισε στον Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Κορίνθου Κο Μάριο Γεωργιάδη το παράσημο του Αγίου Αποστόλου Παύλου συνοδευόμενο και από το σχετικό Ευεργετήριο Γράμμα.

Ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου Σεβασμιώτατος άγιος Ζακύνθου, ενεχείρισε στον Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Κορίνθου Κο Μάριο Γεωργιάδη το παράσημο του Αγίου Αποστόλου Παύλου.

Τους μαθητές, τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου συνεχάρη και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορινθίων Κος Αναστάσιος Ταγαράς, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή απονομής.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-korinth.kor.sch.gr/?p=4526